si-educacio

Pàgina d'inici » General » Comunicació

Comunicació

Abril 2014
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Estadístiques del Blog

  • 1.082 hits

Follow me on Twitter


Recordo un dels pocs actes que he anat presencialment després d’uns 10 anys que fa que estic estudiant a la UOC, que va ser per recollir el títol de màster en Societat del Coneixement el 2009, en la ponència de Manuel Campo Vidal destacava la manca de domini en la comunicació en aquest país motivat entre d’altres per el model educatiu. Recordo que va comentar alguna cosa semblant com que tenim un sistema educatiu que forma “magnífics receptors” ens han ensenyat a escoltar, rebre informació però no a transmetre ni comunicar correctament.

Aquest és un dels aspectes que crec que més ha ajudat a millorar l’aparició de noves aplicacions com les “xarxes socials”, la possibilitat d’establir comunicacions N a N o sigui tothom per tothom ha fet o hauria de fer-se servir per millorar la capacitat de comunicar de les noves generacions.

Centrant-nos en el projecte, l’elaboració d’un pla té com a factors d’èxit més rellevants la implicació de les persones clau, per tant una bona comunicació del projecte és essencial.

Com comentava en l’anterior entrada Estrategia cada vegada hem de conèixer altres àmbits a part del tècnic, tenir coneixements de planificació estratègica (direcció) com de comunicació és important per el canvi de rol que hem de desenvolupar en les organitzacions.

Així que utilitzaré eines com aquest bloc per tal d’informar i comunicar el projecte, he fet una presentació amb la eina prezi (es la tercera que faig o sigui que encara estic aprenent a fer-la funcionar). Espero que us agradi !! http://prezi.com/wkerrsk7m4ie/tecnologies-aprenantatge-can-manent/#

 

 


Deixa un comentari